2019. aasta Küla Villa laste- ja noortelaager koos AMANDA HERMIINEGA

2019. aasta suvel, nädal enne jaanipäeva 16-21 juunil, toimub taas vaid paari aastaga väga populaarseks saanud Küla Villa laste- ja noortelaager. Kui esimestel aastatel käisid laagris külas laulja Getter Jaani, “Padjaklubi” staar Grete Klein ning populaarsed youtuberid Liina Adriane ning Martti Hallik, siis seekord on laagri näoks ja hingeks Amanda Hermiine.

Laagri soodushind 175 eurot

(tasuda saab kahes osas)

Tasu sisaldab Vembu-Tembumaa külastust ühel päeval, maitsvat toitu, aktiivset programmi, lahedaid üllatuskülalisi, ägedaid kasvatajaid, majutust 10 inimese telkides.
Osalejate arv laagris on 120 noort + 13 kasvatajat + 3 kokka.

Laagriprogramm:

Saabumise ja lahkumise kellaajad laagrisse: 16 juunil kell 14.00-16.00 ja koju 21 juunil kell 11.00-13.00

  • 16.06 1. Päev: Tutvumispäev, tiimid, mängud
  • 17.06 2.Päev: Vembutembumaa, Teatrilavastused, Disko
  • 18.06 3.Päev: Moepäev, Moeshow
  • 19.06 4.Päev: Spordipäev, Rannapidu
  • 20.06 5.Päev: Talendijaht, Muusikapäev, Lõpupidu
  • 21.06 6.Päev: Lõpetamine, pakkimine

PS! Nimekiri asjadest, mis peaksid lapsel kaasas olema:
Täispuhutav madrats (mitte laiem kui 70cm kuna telki peab mahtuma 10 madratsit), magmiskott, padi, käterätik (võimalusel kaks, üks suurem ja teine väiksem), kruus, taskulamp, käärid, riietus sooja ja jaheda ilma tarvis, päevitusriided, sportlikud jalanõud, kummikud, plätud, 3 paari sokke, peakate, hambahari, hambapasta, sääsetõrjevahend ning 15-20.- eurot taskuraha ( lõunatoidu tarvis Vembu-Tembumaal / külapoe külastamisel /jäätisekohvikus)


Registreerimine laagrisse

Tagasivaateid eelmiste laagrite kohta leiate siit:

Suvelaager 2018 Suvelaager 2017 Pildikesi laagrimelust

Hetki 2019 a laagrist:


Kes on Amanda Hermiine Künnapas?

Amanda Hermiine Künnapas, sõpradele lihtsalt MANNU, on alati naeratav neiu paljude hobidega. Tema tegevused ning kogemused varieeruvad kaasaegsest balletitantsust, teatri ja teleni. Amanda on osalenud ise kui ka olnud kohtunikuks päris mitmel tantsuvõistlusel ja mänginud teleseriaalides PADJAKLUBI ja KEERIS.
Täna jälgib Instagrammis Amanda tegemisi ca 12 000 Eesti noort , mis on nii noore näitleja kohta tõeliselt suur number.
Amanda ise arvab, et just Küla Villa noortelaagris tuleb tema selle suve kõige lahedam päev!



Suvelaagri meeskond


Hugo /laagri vanem

Hugole meeldib lisaks rõivakunstile tegeleda veel paljude erinevate hobidega. Kõige erilisema koha tema südames on leidnud aga lapsed ja noored, sest ka tema enda peres kasvab peale tema veel hulk väiksemaid õdesid ja vendi, kellega talle väga meeldib aega veeta.


Kertu /kasvataja

Kõige rohkem fännan oma sõpru, muusikat, loodust ja kui midagi teen, siis ikka alati hingest ja täie südamega!


Johanna /kasvataja

Elu ülesannetele lähenen loominguliselt. Loomult rahulik, minu sees elab aga üks kirev maailm täis väikeseid hullumeelseid tegelasi.


Karl Henrik /kasvataja

Olen oma loomult tegutseja ja niisma passida mulle ei meeldi. Fantaasia rikkad ja mängulised inimesed teevad olemise heaks ja sellepärast meeldibki mulle koolis töötada noortega.


Michaela /kasvataja

Kutsuda võite mind Mikiks. Armastan kunsti ja armastan loomi! Noortega toimetamine saab olema mulle selle suve suurim väljakutse :)


Hendrik /kasvataja

Mu silmad ja hinge paneb kõige rohkem särama muusika, mis on mind saatnud juba väiksest peale. Olen mänguline ja aktiivne, kuid samas suudan ka aja maha võtta ning looduses vaikust nautida.


Kermo /kasvataja

Kui pean valima stiilipuhtuse või stiilituse vahel, siis valiksin viimase, sest see ongi minu jaoks see õige elu. Ja noortega klapib mul ülihästi, ma ise ka ju veel noor :)


Elisa Johanna /kasvataja

Ma ei suuda kaua ühe koha peal seista ning ma ei ütle mitte kunagi “ei” uutele väljakutsetele. Olen loomult aktiivne, seltskondlik ning püüan alati anda endast maksimumi.


Markus /kasvataja

Püsimatu ja aus. Kirglik surfar – meri, lained ja tuul on lahutamatu osa elust. Ilma mägedes matkamata ja reisimisteta ei kujuta elu ka eriti ette. Hetkel katsetan õpetaja ametit :)


Helena /kasvataja

Usun, et lapsemeelsust ja mängimist ei tohi kunagi unustada! Selle pärast naudin väga lastega tegutsemist ja leida ennast nendega mänguhoos.


Grete /kasvataja

Pealehakkaja, lõbus, hooliv… Mulle meeldib tegeleda kunstiga ja viibida palju looduses. Kui olin väike, siis soovisin saada tantsijaks. :)


Elina /kasvataja

Meeldivad igasuguseid aktiivsed põnevad tegevused, elu unistus on saada Mowgliks, et saaks džunglis puude otsas ronida, köiega rippuda ja tiigrile pai teha!


Madleen /kasvataja

Elu on seiklus! Selle pärast olen ka viimased paar aastat ringi rännanud ning elanud erinevates maades ja tutvunud sadade uute ja huvitavate inimestega. Paigal püsida on raske ja veel on nii palju, mida näha!


Anselm /kasvataja

Reipa meelega, seikluste ja põnevuste kütt. Mulle meeldib sotsiaalsete ürituste korraldamine ja läbiviimine. Armastan külma dušši. ;)

Kes on Elli?
Elli on 8 aastane väike vahva tüdruk. Ning just temast sai Küla Villa noortelaagri korraldamine kaks aastat tagasi alguse. Üle kõige meeldib Ellile teater, laulmine, pillimäng ning rattasõit. Kuigi Elli on veel väike, on ta külastanud tänaseks 101 teatrietendust, tehes nii omalt poolt unikaalse kingituse Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks! Ellile meeldib väga esineda ning tema meeldejäävaim kontsert toimus sel sügisel, mil ta esines üllatusesinejana koos Marek Sadama bändiga.
Elli ja Hugo on igapäevaselt lahutamatud sõbrad, kes aeg ajalt üksteisel külas käivad, koos põnevaid tegemisi ette võtavad ja üksteist inspireerivad. Koos nendega ei hakka kunagi igav!


Reklaamklipp Elmari raadios. Osatäitjad Piret Kalda ja Elli:



10 suurepärast põhjust, miks tulla Küla Villa laste- ja noorte suvelaagrisse

1. ÄGE LAAGRIPROGRAMM.

Küla Villa laste- ja noortelaager on kuulus oma ägeda laagriprogrammi poolest. Kõikide laagriliste kustumatutesse mälestustesse on jäänud teatrietendused, mis kohapeal ise välja mõeldakse ning kogu laagriseltskonna ees etendatakse. Etendused on nii pöörased ja naljakad, et publikul on pärast etendust kõht naermisest lausa kange. Moeshow on koht, kus tiimid saavad näidata oma loomingulisust ning originaalsust, disainides ise rõivakomplekte ning aksessuaare. Kui sa ei ole riiete disainimisest huvitatud, saad luua modellidele lavalise liikumise, mõelda välja helikujunduse või teha kogu kollektsioonile reklaamikampaania. Väga popid on laagri õhtused diskod ning rannapidu. Kõik soovijad saavad ennast proovile panna talendishowl, kus osalemiseks pole piire: showl on üles astunud kõhurääkijad, mustkunstnikud, lauljad, tantsijad, anekdoodivestjad, akrobaadid, stand up koomikud, loomahäälte imiteerijad, loovestjad ja kes kõik veel. Võitjaid ei valita ning kõiki ülesastujaid kostitab publik suure poolehoiu ning vägeva aplausiga. Tulihingelised spordifännid saavad end proovile panna spordipäeval, mis humoorikas võtmes annab võimaluse igasuguses sportlikus vormis olevale laagrilisele – ei ole mingit vahet, kas oled professionaalne judokas või hoiad palli käes esimest korda elus – igaühe jaoks leidub väärikas spordiala!

2. NOORED KASVATAJAD

KülaVilla laste – ja noortelaager toimub juba kolmandat korda ning laagri kaubamärgiks on kõik need aastad olnud noored ja entusiastlikud kasvatajad. Kuigi noormehi on meie laagri kasvatajate hulgas olnud igal aastal, siis tänavu on neid lausa rekordiliselt palju – kokku 6 meeskasvatajat! Eelmisel aastal olid meeskasvatajad konkurentsitult laagri kõige popimad. Kõik kasvatajad on ise mingis valdkonnas profid (moekunstnik, rõivadisainer, kunstnik, muusik, arhitekt, surfar, maailmarändur jne), seega on noortel võimalik saada kasulikke teadmisi ning täpsemat infot nende põnevate valdkondade kohta ning sel moel oma karjääriplaneerimisele või siis uute hobidega tegelemisele hoog sisse anda. Samuti on Küla Villa suvelaagri üheks traditsiooniks vahva külaliskasvatajaga veedetud päev. Üle-eelmisel aastal veetis laagrilistega aega Getter Jaani, kes õpetas kõikidele selgeks ühe tantsu, Grete Klein rääkis oma kogemustest näitlemisega seoses ning meenutas aegu, mil Küla Villas filmiti sellist populaarset seriaali nagu „Padjaklubi“. Eelmisel aastal jagasid laagrilistele oma kogemusi ja nippe sotsiaalmeedias tegutsemisel youtuuberid Martti Hallik ja laulja Adriane. Sel aastal tuleb terveks päevaks laagrisse külla Amanda Hermiine, noor ja andekas näitlejanna, kes mänginud mitmetes seriaalides ning samuti talendikas youtuuber, keda jälgib üle 12 000 noore. Praegu näiteks mängib Amanda Eesti Draamateatri ülimenukas Andrus Kivirähki kirjutatud etenduses „Vaimude tund Koidula tänaval.“ Amanda ema Piret Kalda on Tallinna Linnateatri kõige andekam näitlejanna, kes on laiemale avalikkusele tuttav ühe mammana seriaalist „Papad-Mammad“.

3. SUUREPÄRANE ASUKOHT

KülaVilla laste- ja noortelaager toimub imekaunis kohas – siin on palju avarust ja rohelust ning samas mõnusalt kohti, kus soovi korral omaette olla. Kõik vajalik on käe-jala juures ning eluolu väga hubane.

4. ARENDAD OSKUSI JA ÕPID ENNAST TUNDMA

Külavilla laste- ja noorte suvelaagris on väga palju erinevaid tegevusi, millega Sa võibolla mitte kunagi kokku puutunud ei ole. Võibolla oled Sa tõsine sportlane ning seni ringiga mööda käinud kõikvõimalikest loomingulisemat sorti tegevustest nagu näitlemine, laulmine või anekdootide vestmine? Võibolla oled Sa plaaninud ühineda kooli näitetrupiga aga pole julgenud, sest Sa ei tea, kas oled piisavalt andekas? Külavilla laagris saad kõik need võimalused järgi proovida ning alles seejärel otsustada, mis Sulle päriselt sobib.

5. MÕNUS SELTSKOND

Senine kogemus näitab, et meie laagrisse tulevad nii sõprade pundid kui ka lapsed, kellel pole sõpru kaasas. Ja kogemus näitab ka seda, et hiljemalt esimese päeva õhtuks on kõik leidnud endale uusi tuttavaid, kellega muidu poleks iialgi kohtunud. Meil on palju noori, kes tulevad sel aastal laagrisse juba kolmandat korda ning alati üksi, sest nii on kõige kindlam viis uusi sõpru leida. Samuti saavad paljud laagrilised endale uued suured sõbrad ehk laagrikasvatajad, kellega suheldakse edasi ka pärast laagri lõppu.

6. EKSKLUSIIVSUSVAID ÜKS LAAGRIVAHETUS AASTAS

Külavilla laste- ja noortelaagris osalemine on tõeliselt eksklusiivne, sest igal aastal toimub vaid üks laagrivahetus. Tavaliselt täituvad kõik laagrikohad hiljemalt aprilli lõpuks ning sealt edasi käib juba lapsevanemate vahel omavaheline kauplemine – kui juhtub, et mõni registreerunu ei saa mingil põhusel laagrisse tulla, on tema asemel kohe uus huviline olemas! Laagrilised ise on väitnud, et KülaVilla laagris on mingi eriline soojus ja üksteise usaldus, mis teeb laagrikogemuse nii positiivseks ja erisuguseks. Kõikidega arvestatakse, kõikide arvamusi kuulatakse ja üksteist austatakse.

7. VÄRSKE ÕHK

Pole vist mingi uudis, et tänapäeva lapsed ja noored veedavad suure osa oma ärkvelolekuajast siseruumides, olgu selleks siis kodu, kool, trennid või auto. Värske õhk on tänapäeval tõeline luksus! KülaVilla laagris seda luksust aga pakutakse ning 99% tegevustest toimuvad kõik õues – me sööme, magame ja tegutseme õues. Igal aastal juhtub nii, et lapsevanemad sõidutavad kahvatud ja kurnatud lapsed laagrisse ning tagasi saavad punapõsksed ja energilised. Hea toit, mõnus meelelahutus ja tore seltskond teevad imet!

8. TÕSTAB ENESEKINDLUST JA KASVATAB ISESEISVUST

KülaVilla laste- ja noortelaagris on lapsi, kes pole kunagi laagris käinud ning vahel juhtub, et laagrisse satub mõni laps, kes ise pole tahtnud tulla aga kuna vanematel on vaja tööd teha, siis midagi pole teha. Ja igal aastal juhtub ka nii, et need, kes esmapilgul tundusid ebalevatena või tulnud justkui vastu tahtmist, saavad laagri lõpus toimuval talendishowl kõige suurema aplausi osaliseks! Ja kas pole mitte ka nii, et tänapäeva lastel kipuvad emmed-issid kodus kõik toimetused ette-taha ära tegema ning laager võibolla paljude laste jaoks esimene kord üleüldse, kus ta peab iseseisvalt üles leidma oma kadunud sokid või suutma ilma vanema meeldetuletuseta olla õigel ajal õiges kohas.

9. MÖLLAD TERVE PÄEVA VEMBU-TEMBUMAAL

Esimest korda KülaVilla laste- ja noortelaagri ajaloos on sel aastal võimalik terve ühe päeva möllata Vembu-Tembumaal, kuhu kogu laagrirahvas koos suundub. Kuigi KülaVilla asub veekogu lähedal, siis kehtib kõikidele laagris viibijatele ühesugune keeld – laagri ajal veekogusse ega selle lähedusse ei minda ning ühiseid ujumisi ei toimu. See on vajalik laste turvalisuse huvides. Sel aastal aga võib (ja suisa peab!) ujumisriided kaasa pakkima, sest Vembu-Tembumaal on suur ja lahe veepark, kus kõik saavad oma isu täis lustida.

10. SAAD MEELDEJÄÄVA JA LAHEDA TELKIMISKOGEMUSE

Tänapäeval ei ole vist väga palju laagreid, kus telgitakse. Kõikjal on mugavad majad ja toad, kus ööbitakse ning see on ju tore. Külavilla laste- ja noortelaager on aga läinud teist teed ning püüab elus hoida seda vahvat ning kolmkümmend aastat tagasi ainuvõimalikku reisimisvõimaluse – telkimise – traditsiooni. Tänasele noorte põlvkonnale võib see tunduda ju kummaline, et milleks telkida, kui igal pool on olemas kämpingud, suvilad ja hotellid aga selleks, et neile seda näidata, tuleb seda ju ise kogeda! Telkimise kõige suuremateks plussideks (peale värske õhu muidugi) on asjaolu, et see on põnev, nii eriline ja teistmoodi – luua endale oma väike maailm, kus kehtivad vaid sinu reeglid, kus isegi lõhnab nii eriliselt ning kus kõike, mida sa tavaliselt teed, saab teha hoopis isemoodi. Kui sinu kõrval on tiimikaaslaste telgid, saad teha neile üllatusvisiite, rääkida õudusjutte ning krabistada samal ajal telgilukuga, et kõhedust tekitada või taskulambi valgel kaarte mängida. Ning muidugi on täiesti erakordne see lõhn, aisting ja tunne, mis tekib siis, kui sa hommikul telgiukse lahti teed ja kui kastemärjal rohul esimene päikesetriip sind tervitab! Seda kogemust ei saa ju vahetada mitte millegi muu vastu?

Registreerimine laagrisse




Noortelaagri logo:


PS! Noortelaagri logo saad salvestada, printida , kleepida, lasta särgile triikida!
PDF-fail tõmba alla siit




Noortelaagri sõbrad:


MiniMeltsi eristab tavajäätistest selle unikaalne kuju ning kallis ja keerukas tootmisprotsess, samuti on valikus maitseid, mida tavakaubandusest ei leia. Näiteks mullinätsu-maitseline (Bubble Gum, ingl.k.) jäätis on kõige populaarsem maitse terves maailmas ja nii ka Eestis. Banana Split on oma nime saanud Ameerika magustoidu järgi, kus ahjuküpsetele banaanidele lisatakse vaniljejäätist või vahukoort, värskeid maasikaid ning šokolaadikastet – see maitsev kooslus on imiteeritud jäätisepärlite kujule. Sidruni-laimi sorbett ja ka sel aastal tootevalikusse lisandunud mango sorbett on sobilikud neile, kes ei saa tarbida laktoosi või gluteeni. Samuti sobivad need maitsed veganitele, sest on valmistatud puuviljamahlast. Klassikalise vanilje, šokolaadi ja maasika koorejäätiste kõrval on valikus veel ka suhkruvatt (Cotton CandyI, ingl.k.) ning küpsised ja kreem (Cookies and Cream, ingl.k.).

Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfondi toetus

Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfondi toetus

Tutvu villaga läbi
VIRTUAALTUURI