Sa ei pea olema suurepärane, et alustada. Küll aga pead sa alustama, et olla suurepärane!

Postitatud : 09.06.2015


Autor:


Kommentaarid

Võin täie kindlusega väita, et minu elus on praegu pöördeline aeg – veidi rohkem kui kuu aega tagasi otsustasin palgatööst loobuda.
“Täitsa hull!” arvas mõni, “Nii julge!” tunnustas teine. “No mis sa nüüd tegema hakkad?” uuris kolmas.

Tõele au andes mul väike salasoov ikkagi oli – õppida pagar-kondiitriks ning esimest korda elus oma kätega midagi korda saata. Siiani oli minu igapäevaseks tööks ju suhelda meediaga, teha kommunikatsioonistarteegiaid ja turundusplaane, mõtelda sellele, kuidas oma organisatsiooni ikka paremast küljest näidata ning millega võiks ajakirjanike positiivset tähelepanu saada.

Nüüd aga innustas mind arvuti taga istumisest rohkem see, kuidas saiatainas kerkima saada ning millistest komponentidest võiks koosneda ideaalne tort. Lisaks sellele rõõmustasin ma oma tegusat abikaasat Hannot, kes senini oli rabanud mitmel rindel – toimetanud mitme firmaga ning püüdnud hakkama saada ka meie turismitalu majandamisega.

Kuigi olen ametlikult päris kaua Külavilla perenaine olnud, siis reaalselt pole ma seda tööd teha jõudnud. Seda suurem on mu rõõm, et olen juba pea kuu aega saanud sisse elada Külavilla tegemistesse ning veel suurem rõõm on sellest, et meie imelised kliendid on juba jõudnud Külavillas tänavu oma esimesed pulmad pidada ning suvehooaeg on sellega ametlikult avatud!

Aga Külavilla perenaise ellu sisseelamine pole sugugi nii valutult läinud ning sellest ja paljudest meie suvistest tegemistest tahamegi blogi vahendusel teile, kallid sõbrad ja külalised teada anda.

Hoidke meid meeles – meil on teile vahvaid uudiseid!

Kommentaarid


Lisa kommentaar